Salibandymiehet sarjakärjessä kahden ensimmäisen turnauksen jälkeen

18.10.2020 13:09

Nelosdivari on alkanut, kaksi ensimmäistä turnausta pelattu, Jäppärä sarjakärjessä. Näinhän sen suunniteltiinkin menevän? No ei ihan, mutta joukkue on jo nyt osoittanut mahtavaa venymistä vähän hankalammilla hetkillä. Joukkue on ollut ennen kaikkea yhtenäinen, kentällä on tehty asioita oikein ja on oltu tarpeeksi huolellisia. 

Heinola kk 19.9.

Ensimmäisessä turnauksessa Heinolan pomppulattialla kohdattiin ensin PuVi ja ottelu oli aika nihkeä, niin kuin kauden avauksessa sopi odottaakin. Paljon parempaan olisi ollut sauma, mutta pallo pomppi ja meille sattui jonkin verran virheitä, joista vastustaja pääsi kuittaamaan. Tehtiin kuitenkin kaikki riittävän hyvin, rutiinisuoritus riitti ja vietiin sarjapisteet 3-6 voitolla

Toisessa ottelussa tuli vastaan LA Lightning, joka tiedettiin yhdeksi lohkon kovimmista joukkueista. Meidän onneksemme vastustaja lähti matsiin hieman ylimielisellä asenteella, kiitettiin ja kuitattiin nopeasti 3-0 johtoon. Tämän jälkeen peli tasottui ja saatiin myös tunnetta mukaan, mutta taisteltiin lähes koko matsi kuskin paikalla. 8-8 lopputulos jäi siinä mielessä jopa harmittamaan, vaikka se oli varmasti pelitapahtumiin nähden oikeutettu. 

Sport Forum, Mikkeli 17.10.

Toinen turnaus pelattiin Mikkelissä hyvällä kentällä ja ensimmäisen turnauksen tuoman itseluottamuksen turvin uskallettiin asettaa tavoitteeksi voitto molemmista peleistä. 

Ensimmäinen ottelu oli hankala, pelin hallinta lievästi meillä, mutta omien virheiden seurauksena maaleja tehtailtiin vuorotahtiin. Kolmannen erän alussa päästettiin MäVi jopa hetkeksi johtoon. Rosterin tiivistys kahteen kenttään ja hieman huolellisempi pelaaminen alkoi tuottaa tulosta ja kampesimme väkisin rinnalle ja ohi. Lopussa kaunisteltiin vielä yksi maali tyhjiin, lopputulos 8-5

Toisessa ottelussa kohdattiin KaPa-51. Odotettiin kovaa ja tasaista vääntöä, mutta saatiin 2-14 murskavoitto ja peli poikki keskeytyksellä. Meidän pelissä tuntui onnistuvan kaikki ja vastustajalla ei oikein mikään. Tässä pelissä oli positiivista se, että pelattiin hyvällä asenteella koko ajan, vaikka lukemat olivat selkeät jo toisen erän alkupuolella. Nyt maltettiin kerrankin pitää palloa ja rakentaa hyviä paikkoja, hyvällä prosentilla maalipaikoista myös osuttiin! 

Joukkueen tasaisuus ja tehojen jakautuminen laajalle on ollut positiivista alkukauden peleissä. Itseluottamus on hyvällä tasolla ja kaikkemme tietysti tehdään, että saadaan kehitettyä peliä seuraavaankin turnaukseen. 

Seuraava turnaus 15.11. Hämeenkoskella

Ensimmäistä kierrosta on vielä puolet jäljellä ja tulevassa Hämeenkosken turnauksessa meillä on ensimmäisenä vastassa Kosken Dynamo Legends, joka on aloittanut kautensa jopa yllättävän vaisusti. Legendsin Kotiturnaus ja "paikallisvääntö" tuovat varmasti lisälatausta otteluun. Eiköhän legendatkin kaiva parhaan mahdollisen rosterin tuohon turnaukseen! Lähdetään kuitenkin rohkeasti haastamaan Legendsin nimekästä rosteria. 

Toisena vastustajana viime kaudelta tuttu HoSB, joka on aloittanut kautensa vahvasti ja on vain pisteen Jäppärää perässä sarjataulukossa. Viime kaudella keskinäisissä kohtaamisissa voitot menivät 1-1 ja tiukkaa vääntöä on varmasti tulossa tälläkin kertaa! 

Täältä voit tarkastella kaikkia Jäppärän lohkon tilastoja: https://salibandy.fi/tulospalvelu/47/7159/6846