Miesten salibandyn kotiturnaus lauantaina

28.10.2021 16:41

Edellinen turnaus pelattiin 10.10. Kuusankosken parketilla, josta Jäppärä haki kahdella rutiinivoitolla neljä sarjapistettä ja nousi sarjataulukossa jo toiselle sijalle. Kumpikaan ottelu ei ollut helppo, mutta maltti riitti jauhamaan tarvittavat lukemat taululle. Nostetaan esiin 2006-syntyneen Pyryn (Jäppärän juniori) tekemä ensimmäinen maali miesten sarjapeleissä!

Edellisen turnauksen otteluista, kuten koko alkukaudesta on helppo nostaa esiin joukkueen yhtenäisyys, tasaisuus ja hyvä joukkuehenki, toivottavasti nämä ominaisuudet kantavat pitkälle tällä kaudella.

Kotiturnaus

Historiallinen ensimmäinen miesten joukkueen kotiturnaus uudessa kotihallissa riittää varmasti motivoimaan Jäppärän pelaajat hyviin suorituksiin. Vastustajat ovat kovia ja sarjaohjelmamuutoksista johtuen kohtaamme molemmat vastustajat jo toista kertaa tällä kaudella, joten joukkueet tuntevat pääosin toistensa metkut. Lähdemme tietenkin tavoittelemaan täyttä pottia sarjapisteiden osalta, vaikka haaste on kova!

Laitetaan tähän vielä pari huomionarvoista nostoa:

  • Turnauksessa nähdään todennäköisesti taas yksi uusi Jäppärän kasvatti miesten peleissä.
  • Kärkölän liikuntahalli tarjoaa turnaukselle ja salibandyotteluille mahtavat puitteet ja hyvät olosuhteet nostavat varmasti pelien tasoa.

Nyt on monta syytä tulla katsomaan ja kannustamaan Jäppärä voittoihin! Alla vielä lyhyet ennakot tulevista otteluista.

klo 10.00 Jäppärä - Kyljykset

Kyljysten joukkue vilisee korkeammilla sarjatasoilla aiemmilla kausilla pelanneita pelaajia ja joukkue on ehdottomasti ennakkosuosikki nousemaan sarjaporrasta ylöspäin. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen oli tiukkaa vääntöä, päättyen 3-3 tasapeliin. Yritetään tietenkin haastaa parhaamme mukaan ja näyttää taistelutahtoa.

Liveseuranta

klo 17.00 Jäppärä - Jymy

Orimattilan Jymyn nuori joukkue on vahvistunut merkittävästi edellisten kausien "keskeytystappio"-joukkueesta ja toisaalta nuoret pelaajat ovat taas vuoden kokeneempia. Ensimmäinen kohtaaminen Jymyäkin vastaan oli todella tasainen, päättyen Jäppärän 3-5 voittoon ja tasaista peliä odotetaan myös lauantaina.

Liveseuranta