Frisbeegolfradan hankerahoitus varmistui!

9.6.2021 21:10

Jäppärä sai tänään paikalliselta Leader-ryhmältä (Etäpähä ry) päätöksen vajaan 43 000 euron EU-hankerahoituksesta "Hähkis Frisbeegolf" - hankkeelle. Hankkeen lisärahoitus kerätään yritysyhteistyöllä. 

Hankkeen tavoitteena on rakentaa 18-väyläinen AA1-luokan frisbeegolfrata Kärkölään. Hankkeella tavoitellaan myös asukkaiden lähiliikuntamahdollisuuksien ja alueen viihtyisyyden paranemista sekä hyvinvoinnin, terveyden ja yhteisöllisyyden edistämistä.

Valmistuessaan rata palvelee kaikkia kuntalaisia kuin myös ulkopaikkakuntalaisia harrastajia ilmaiseksi, kaikki ikäryhmät huomioiden. Tavoitteena on lisäksi houkutella uusia harrastajia lajin pariin liikkumaan. Uudella radalla voidaan järjestää myös kilpailuja. 

Jos hanke etenee suunnitelmien mukaan, heittämään voi päästä jo loppukesästä. Rataa ei kuitenkaan saada kaikilta osin valmiiksi vielä tämän kesän aikana. Tällä hetkellä hankkeen tilanne on se, että ratasuunnittelu on valmis ja suurin osa väylien raivaustöistä on tehty, seuraavana vuorossa on heittoalustojen tekeminen.

Töitä siis riittää vielä. Kiitos jo tässä vaiheessa ahkerille talkoolaisille ja hanketta muilla tavoin tukeneille, teitä tarvitaan edelleen viemään hanketta eteenpäin. Suuret kiitokset myös Kärkölän kunnalle ja alueen yrityksille, jotka ovat lähteneet hyvin mukaan hankkeeseen!

Tästä tulee hyvä!