11/12- ja 13/14 - säbäjunnut avasivat kautensa

23.11.2020 14:39

2011-2012 - syntyneet

Kauden avausturnaus pelattiin 14.11. Orimattila Areenalla. Jäppärä osallistuu Lähiliigaan kahden joukkueen voimin ja molemmat joukkueet osoittivat hienoa kehittymistä viime kaudesta heti ensimmäisissä otteluissaan. Ottelut olivat todella tasaisia ja junnut nappasivat yhden niukan 6-7 voiton LASB jr sininen -joukkueesta.

Hienoa pelaamista ja kaikkien asenteesta huomasi, että keskittyminen peleihin oli 100%. Vaikka treeneissä on ollut hieman ongelmia joukkuepelin kanssa, niin turnauksessa tässä ei ollut mitään ongelmia. Tuloksena hyviä sommitelmia ja nättejä maaleja. Maalivahtipeli oli myös huippuluokkaa.

Tässä kaikkien Jäppärä-pelien tulokset:

Jäppärä LASB HMl oranssi 5-6
LASB jr valkoinen Jäppärä oranssi 9-8
LASB jr sininen Jäppärä 6-7
Jäppärä oranssi Jymy 5-6

Seuraava turnaus pelataan 29.11. Heinis-hallilla, Hollolassa.

 

2013-2014 - syntyneet

Joukkue pelasi kauden ensimmäiset harjoituspelit Orimattilan Jymyn junioreita vastaan. Ensimmäinen ottelu oli todella tasainen, mutta vastustaja teki voittomaalin viimeisellä sekunnilla. Toisessa ottelussa oli hieman suurempi tasoero ja Jäppärän aloittelevien ryhmä joutui taipumaan.

Myös näissä peleissä huomasi helposti treenien ja tosipelien eron, kaikki yrittivät loppuun asti, eikä keskittyminen herpaantunut. Ottelut olivat osalle pelaajista ensimmäiset ottelut ikinä! Tästä se lähtee, kipinä on syttynyt. 

2013-syntyneiden Lähiliigan aloitus on vielä arvoitus, koska turnausohjelma ei ole vieläkään valmistunut, vaikka alunperin ohjelman piti valmistua jo syysloman jälkeen. Ilmeisesti korona on tehnyt tehtävänsä ja tämä sarja jää muiden sarjojen jalkoihin salibandyliitossa. Uusimman tiedon mukaan sarjaa yritetään saada alkamaan joulukuussa, mutta varmaa se ei ole.