Syyskuun seuralegenda

Nimi, lempinimi / -nimet, syntymävuosi

Pirjo Julkunen , Pirre, Pirpana , 1962

Minä vuonna osallistuit ensimmäisen kerran Jäppärän toimintaan?

Taisi olla vuonna -95, kun tulin mukaan jääkiekkotouhuihin.

Missä rooleissa olet Jäppärässä toiminut?

Jääkiekon parissa, ensin kyytimässä poikia harjoituksiin ja pelipaikoille ja sitten myöhemmin joukkueenjohtajana ja viimeisimpänä hommana rahastonhoitajana. Talkoohommissa ”jokapaikanhöylänä”. Tänä aika tulivat tutuiksi jääkiekossa toimitsijan tehtävät ja jopa kiekkokaukalon lumenluonti. Kunnan liikuntatoimen kanssa yhteistyössä vedin myös luistelukoulua muutamana talvena.

Mikä on mieleenpainuvin Jäppärään liittyvä muistosi?

Mukavia muistoja oli poikien pelireissut ja varsinkin silloin, kun tultiin kotiin kultainen mitali kaulassa. Yhteistyö Jääkiekkoliiton ja paikallisten seurojen kanssa oli mukavaa ja sieltä tuli paljon uusia tuttavuuksia. Jollain pelireissulla muistan minua jopa kutsuttaneen ”Rouva Jäppärä”-nimellä. Jännittävää oli, kun jouduin ensimmäisen kerran toimitsijatehtäviin Järvelän jääkiekkokaukalolla. Taisi olla jokin jääkiekkoliiton sarjapeli,jossa olin pelikellon käyttäjänä. Siitäkin selvisin Kake ”Issu” Issakaisen avustuksella.

Millaisena näet Jäppärän tulevaisuuden?

Hienoa, että nuoriso on tullut mukaan aktiivisena toimintaa pyörittämään.

Muita terveisiä/ muuta sanottavaa Jäppärään liittyen.

Onnittelut 40-vuotiaalle Jäppärälle! Paljon mukavia vuosia liikunnan parissa myös tulevaisuudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>