Jäppärän salibandymiehet 2. divariin!

20.2.2024 15:32

Säbämiehet varmistivat sunnuntaina lohkovoiton ja suoran nousun 2. divisioonaan ensi kaudelle, vaikka kautta on vielä yhden turnauksen verran jäljellä. Samalla tehtiin seurahistoriaa, sillä 2. divarissa ei ole aiemmin Jäppärässä salibandya pelattu.
Sunnuntain turnauksessa kohtasimme Lahden Suurhallissa Pelicans SB II:sen ja sarjassa toisena olevan Sudet SB II:sen.
Ennakkoasetelmat olivat Pelicansia vastaan selvät, he taistelevat sarjataulukon toisessa päässä sarjapaikasta ja Jäppärä lohkovoitosta. Peliin lähdettiin hieman kapeammalla kokoonpanolla, mutta pelattiin korkealla itseluottamuksella ja omaan tekemiseen luotettiin! Rutiinivoitto keskeytyksellä ajassa 37.03 ja lukemat 2-14 meille. Paikkoja oli laittaa peli pakettiin jo aikaisemmin, mutta aika ajoin vähän nautiskeltiin ja vastustajan maalivahti otti lukuisia hienoja torjuntoja.

Iltapäivän pelissä oli isot panokset, Sudet olivat 3 pistettä Jäppärää perässä sarjassa ja voitolla he siirtäisivät ratkaisun viimeiseen turnaukseen. Saimme kokoonpanoon leveyttä lisää, eikä pelaajia toisaalta tarvinnut erikseen motivoida, vaan lataus tuli itsestään. Kaikki kyllä tiesivät mitä ottelussa oli panoksena.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja hieman varovaista molemmin puolin. Erän loppuun saimme tärkeän maalin ja 2-0 johdon, joka selvästi vapautti toiseen erään lähtemistä. Toinen erä kääntyikin vaihto vaihdolta enemmän Jäppärän hallintaan ja Susien puolustus asetelmaan ja vastaiskujen kyttäämiseen. Kahden erän jälkeen tilanne 4-1 meidän hyväksi ja Sudet rupesivat selkeästi väsymään.
Kolmannessa erässä pelattiin todella fiksusti pitkiä hyökkäyksiä ja vaihdettiin pallolla, tehtailtiin siinä sivussa viisi maalia. Loppulukemat 9-1 Jäppärälle ja 3. divisioonan mestaruus!

Valmennuksen kommentit:

"Pallollinen pelaaminen on kehittynyt viime peleissä huikeasti ja ennen kaikkea maltti on tullut jäädäkseen. Treeneissä on tekemisen meininki ja tulokset puhuvat puolestaan!

15 voittoa putkeen, todella kova saavutus! Jokainen joukkueessa voi olla ylpeä panoksestaan ja joukkuehenki on ollut koko kauden mainio, siihen on helppo rakentaa! Tehtiin samalla historiaa, Kärkölässä ei ole koskaan pelattu 3. divaria ylempänä, tulkaahan ensi kaudella sankoin joukoin kannustamaan omia hallille, Ktos!" - Vesa Raisio

"Allekirjoitan Vesan kommentit täysin. Tää on ollu ennen kaikkea JOUKKUE! Lähes täydellinen kausi, tavoite saavutettiin ja sarjanousu on todellakin ansaittu. Kakkosdivari oli vielä aika kaukainen haave sillon 2019, kun päätin ilmottaa Jäppärän miehet parin kauden tauon jälkeen liiton sarjaan. Tottakai mietin jo silloin, mihin kaikkeen on potentiaalia, jos liikuntahalliasiat yms. saadaan menemään kylällä oikeaan suuntaan. Nyt ollaan tässä, olo on jotenkin epätodellisen hieno. Onhan se mahtavaa, että päästään pelaamaan yksittäisiä pelejä Järvelässä!

Ensi kaudella Koskisen Areenalla on siis luvassa paljon kotipelejä ja meillä olis tietenkin halu tehdä asioita isosti tai ainakin paljon isommin kuin tällä kaudella. Sen takia vapaaehtoisia talkoolaisia kaivataan kotipeleihin. Myös yhteistyökumppaneita tarvitaan, sillä kustannukset nousevat merkittävästi, tässäkin asiassa vapaaehtoiset voivat ottaa ilman muuta yhteyttä, mutta kyllä tässä on varmasti kerjuullekin lähdettävä pian." -Jani Kuronen

Kauden päätösturnaus pelataan Mikkelissä 9.3, ja vaikka mestaruus on jo varma, niin sieltä lähdetään myös hakemaan voitot! Vastassa PuU ja Obelix. Varsinkin Obelixia vastaan on varmasti jotain hampaankolossa, kauden ainut tappio on koettu heitä vastaan ja nyt lähdetään korjaamaan tilannetta.

Tupla+ Katusählyturnauksen ilmoittautuminen on avattu

17.6.2022 05:37

Kärkölän Tupla+ Katusählyturnauksen ilmoittautuminen on avattu! 🤩

Turnaus pelataan lauantaina 6.8. hyvissä puitteissa Järvelän Kesoil & K-Rauta parkkialueella. Ilmoita joukkueesi mukaan ja tule mukaan tavoittelemaan paikkaa finaalitapahtumaan. 💪 Kärkölän turnauksessa on mukana sarjoja myös nuoremmille junioreille.

• Naiset (vain naispelaajille)
  • Sekasarja (yksi kummankin sukupuolen edustaja kentällä koko ajan)
  • Firmasarja (yrityksen työntekijät ja heidän perheenjäsenet)
  • Pojat U16 (vuonna 2006- ja myöhemmin syntyneet pojat)
  • Tytöt U16 (vuonna 2006- ja myöhemmin syntyneet tytöt)

Tapahtuman omat juniorisarjat (ei ole osa salibandyliiton Katusähly-touria):

• U12 (vuonna 2011-2012 syntyneet)
  • U10 (vuonna 2013-2014 syntyneet)

Jäppärän 50V Iltatapahtuman kyydityksistä ja lipuista

13.5.2022 08:30

Kyyditys: Aurinkotori - Majakka - Aurinkotori

- Menokyydit lähtevät lauantaina Aurinkotorilta Majakalle klo 17.00 ja n. klo 17.30.
- Paluukyytejä Majakalta Aurinkotorille järjestetään joustavasti.

Liput

- Tilatut liput on toimitettu kaikille sähköpostiin. Jos olet tilannut illalliskortin, mutta et ole saanut lippua, ota yhteyttä puh. 044-3689029 tai [email protected].
- Lippu on ostettava ennakkoon ja niitä myydään vielä la 14.5. klo 16.00 asti (mikäli paikkoja on vapaana). Osta verkkokaupasta: https://kauppa.jappara.fi/tuote/jappara-50v-illalliskortti/
- Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn Marttilan Majakalle.
- Lippua ei tarvitse tulostaa, sen voi näyttää myös puhelimen näytöltä.

Jäppärän miesten salibandykausi päättyi finaalitappioon

30.4.2022 13:23

Viime lauantaina 23.4. Kärkölän liikuntahallilla pelattiin 3. divisioonan karsintaturnaus. Turnaustapahtuma oli hieno kokemus ja antoi hieman esimakua siitä, mitä korkeamman sarjatason pelit mahdollistaisivat. Tärkeimpinä asioina varmastikin lyhyt, mutta tarpeellinen lämmittelyaika kentällä, ennen otteluiden alkua. Tehokkaalla 3x15min peliajalla on myös yllättävän iso merkitys.

Jäppärä - JPS-75 II 9-2

Jäppärä kohtasi ensimmäisessä ottelussa JPS-75 II:sen Kouvolasta, joka oli jäänyt kaudella 3.divisioonan sijalle 9. Ottelu alkoi tunnustellen ja hieman hermostuneesti, ensimmäinen erä pelattiin 0-0. Toisessa erässä nähtiin jo maalejakin, ensin JPS-75 II johtoon ja vähän sen jälkeen Jäppärä tasoihin. Sen jälkeen Jäppärä meni menojaan ja vei ottelun lopulta selkeästi 9-2. Vastustaja taisteli hyvin, vaikka mukana ei ollut kuin muutama vaihtopelaaja.

SC Unrpo - Jäppärä 4-1

Hieman yli tunnin odottelu ja finaalissa vastaan SC Unpro (3.div 8.), joka oli voittanut aamun ensimmäisessä ottelussa JiiKoon (Juva) selkeästi. Ottelu alkoi odotetun tarkoissa merkeissä ja oli erittäin fyysinen ja vauhdikas kamppailu heti alusta asti. Kaksi ensimmäistä erää pelattiin 0-0, vaikka mukaan mahtui mm. vastustajan rankkari ja Jäppärän kolme ylivoimaa. Unpro teki ottelun ensimmäisen maalin heti kolmannen erän alkuun ja vei kolmannen erän lopulta 4-1. Ottelu oli todella tasainen ja pallonhallinta ehkä jopa hieman Jäppärällä. Peli jäi kuitenkin pyörimään liikaa hyökkäysalueen reunoilla ja vedoista puuttui laatua. Vastustaja rankaisi tehokkaasti paikoista ja onneakin oli mukana. Unpro pelasi myös todella kurinalaista puolustuspeliä, siitä kaikki kunnia ja onnittelut voitosta.

Yhteenveto

Lisää tällaisia pelejä kiitos! Lähellä oltiin mutta ei riittänyt, varmasti myös kaikkemme yritettiin. Nyt treenataan ja pelataan muutama viikko, jonka jälkeen mennään päätösristeilyn kautta vähitellen kohti uutta kautta. Pidetään kuitenkin koko ajan positiivinen asenne ja odotellaan vielä ainakin toukokuun lopulle asti, jos 3. divarista löytyisi vapaa sarjapaikka. Jos ei löydy, niin sitten on vaan yritettävä uudestaan. Pelaajien sopimustilanne on hyvä, mutta parille vahvistuksellekin voisi olla vielä paikka joukkueessa. Treenataan keskiviikkoisin Kärkölän liikuntahallilla, ota yhteyttä (Jani Kuronen 044-3689029), jos pelipaikka joukkueessa kiinnostaa.

Kiitos yhteistyöstä kaudella 2021-2022

Kiitos ottelukuvista Sami Seppänen

Jäppärän 50v juhlien illalliskortit nyt myynnissä!

25.4.2022 08:14

Jäppärän 50v juhlat lähestyvät ja niitä vietetään lauantaina 14.5.

Juhlien illalliskortit ovat myynnissä juuri avatussa verkkokaupassa osoitteessa: https://kauppa.jappara.fi/tuote/jappara-50v-illalliskortti/. Rajoitettu erä, osta omasi nopeasti!

Saat oston jälkeen sähköpostiisi lipun/liput, jotka mahdollistavat sisäänpääsyn iltatapahtumaan. Illalliskortit ovat myynnissä ainoastaan verkkokaupassa, eikä niitä voi ostaa enää iltatapahtumassa ovelta.

Verkkokaupassa on laaja valikoima eri maksutapoja.

p.s. myös jotain fanituotteita on jo myynnistä.