Miehet

Miesten salibandy 2011-2012 III-divisioona

Jäppärän miesten salibandyjoukkue on ollut kasassa nyt kolme kautta. Kaksi ensimmäistä sarjakautta päättyi nousujuhliin. Kolmanteen kauteen lähdettiin selkeänä haastajana, sillä III-divisioona on ollut nousijaseuroille perinteisesti vaikea taso. Edellisen kauden jälkeen joukkueeseen liittyi pari todellista vahvistusta, joten joukkue lähti luottavaisin mielin kauteen. Harjoituskausi meni hiukan penkin alle, ja tosipeleihin jouduttiinkin näin ollen ilman ainoatakaan harjoitusottelua.

Kausi avattiin Kotkassa, mukaan saatiin 0 pistettä ja maalisuhde oli karua katsottavaa (-12). Tämän jälkeen joukkue tappioista sisuuntuneena alkoi harjoittelemaan yhdessä aktiivisemmin kuin alkusyksyllä. Seuraavissa peleissä pisteitä alkoi kertymään hyvään tahtiin. Puoldssa välissä kautta olimme niukin naukin karsintaviivan yläpuolella ja vuoden vaihduttua päätettiin yhteisesti vähentää harjoittelua ylikuntoon menemisen pelossa.

Kauden viimeisellä kolmanneksella joukkue pelasi parasta peliään. Pelit menivät kuitenkin kaikkien joukkueiden osalta sopivasti ristiin. Viimeiseen turnaukseen lähdettiinkin tilanteesta, jossa maksimisuorituksella nousukarsinnat olisivat olleet saavutettavissa. Kaiken taas mennessä pieleen olisi putoaminenkin ollut mahdollinen. Ensimmäinen peli kuitenkin voitettiin ja se sinetöi sarjapaikan III-divariin myös ensi kaudeksi.

Kaudesta jäi kaikille pelureille positiivinen maku suuhun, joka on toimintamme lähtökohtana. Kolmen kauden aikana mieleen ovat erityisesti jääneet pitkät pelireissut, jotka teemme linja-autolla. Kaudet päätetään myös aina Tukholman risteilyllä, johon osallistuvat myös harvat, mutta sitäkin uskollisemmat kannattajat.

Joukkueemme tulevaisuus näyttää suhteellisen valoisalle. Taso, jolla nyt pelataan, tarjoaa haastetta nykyiselle kokoonpanolle. Suurinpana haasteena näen joukkueen motivaation pitämisen riittävällä tasolla. Harjoitteluolosuhteet ovat kotikunnassamme heikolla tasolla ja näin ollen joudumme matkustamaan harjoittelemaankin oman kunnan rajojen ulkopuolelle. Soitto kuitenkin jatkuu ensi kaudella ja pelaamisen ohella tullaan aivan varmasti pitämään myös hauskaa yhdessä!

henkka

Jäppärän miehet nousukarsintaan

 

1 kommentti

Vastaus kohteessa Jäppärän miehet nousukarsintaan

  1. Roni Virta sanoo:

    Pääsisikö miesten treeneihin kokeilemaan ainakin säbää? oon pelannu 6.5 vuotta ja vähän nuorempana pelannut eliittisarjaa, ja nousukarsinnoissa ollut nuorten sm sarjaan, jos mahdollista niin tulisin mielellään pelaamaan teille kun harrastemahdollisuus täällä on hyvin vähäinen, olen kohta 16 ja iham hyvä pelaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>