Uutiset ja tiedotteet

TIEDOTE 11.10

Jäppärän miesten joukkue etsii valmentajaa. Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan kykyjäsi miesten joukkueen vetäjänä, ota yhteyttä Jarmo Vesteriseen, 044-578 8888 tai jappara@jappara.fi.

OTTELUENNAKKO 20.9

Jäppärän kauden viimeinen kotiottelu pelataan torstaina 22.9 klo 18 alkaen Järvelän nurmella. Vastustajaksi Jäppärälle saapuvat Porvoolaisen Futuran A-juniorit, jotka tavoittelevat tosissaan nousua sarjaporrasta ylemmäs. Kevätkierroksella Jäppärä kävi ottamassa rumasti kuokkaansa Porvoossa, mutta tällä kertaa jalkeille saadaan iskukykyisempi porukka. Kokoonpanossa tulee olemaan ainakin 7 pelaajaa, jotka eivät keväällä olleet mukana. Ainoa huolenaihe on, että kestääkö akillesjännevammasta kärsivän Kimmo Vesterisen jalka pelaamista. Kärkipelaajista Jäppärältä puuttuvat 8 maalia tehnyt Tommi Rautiainen sekä neljässä viime pelissä neljä maalia viimeistellyt Antti Haritonov. Sami Tamminen uhkuu kuitenkin kovaa syyskuntoa ja lähtee tosissaan hakemaan perusteita lauselleen ”ei kautta ilman maalia”. Maaleitta jääminen saattaa Samille olla kova paikka, sillä vielä kaudella 2007 hän iski 29 maalia Tampereen kolmosdivarissa…Tule siis paikalle katsomaan kuinka Jäppärä pistää kutosdivarin nousukamppailun uuteen uskoon!

OTTELUENNAKKO 25.8

Kauden toinen paikallisottelu pelataan tänään 25.8 klo 18.30 Järvelän nurmella. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun siipirikkoisina. HaNan valmentaja aloitti psykologisen sodankäynnin jo peliä edeltävänä iltana ilmoittamalla, että he eivät välttämättä saa joukkuetta kasaan. Torstaina kuitenkin tuli viestiä, että HaNa saa täyden joukkueen kasaan.

Jäppärän riveissä nähdään tänään pitkästä aikaa Skotlannista UEFA Futsal cupista kotiutunut Matti Anttonen. Kokoonpano tulee muutenkin olemaan mielenkiintoinen, sillä Antti Haritonov pääsee näyttämään osaamistaan kärkimiehen tontilla. Rangaistuspotkuvastuu on myönnetty viime viikon treenien perusteella Väinö Kaalikoskelle!

PELAAJAUUTINEN 2.8

Matvei Pelgosen pelaajaura päätökseen. Pitkällisen harkinnan jälkeen Matvei Pelgonen on päättänyt lopettaa ilman tilastomerkintöjä sujuneen pelaajauransa ja keskittyä täydellä tarmolla työntekoon. Matvei on kuitenkin lupautunut auttamaan joukkuetta tilanteessa, missä pelaajat uhkaavat loppua ja on valmis tekemään come backin tilanteen näin vaatiessa. Matvei-fanit voivat kuitenkin jatkossa bongata Matvein Jäppärän kotipeleissä katsomon puolelta!

OTTELUENNAKKO 1.8

Pitkä odotus on päättynyt ja kesätauko on ohi. Kesätauon aikana vaihtelevasti harjoitellut Jäppärä palaa tänään tositoimiin kotiyleisönsä edessä. Vastustajaksi saapuu Hyvinkään Pelikaani, jonka Jäppärä kohtaa myös torstaina vieraskentällä, joten edessä on mielenkiintoinen kahden pelin viikko. Viime vuonna joukkueet kohtasivat kahdesti, ensimmäisessä päädyttiin pistejakoon lukemin 3-3 ja kotonaan Jäppärä otti niukan 2-1 voiton. Sarjataulukossa Pelikaani on 6 pinnaa Jäppärän edellä, joten voittamalla molemmat ottelut Jäppärä nousisi Pelikaanin kanssa tasapisteisiin.

Maanantain otteluun Jäppärä lähtee täydellä 18-miehen kokoonpanolla. Uutena miehenä kokoonpanossa on armeijan leivistä paluun pelaavaan kokoonpanoon tekevä Olli Vuori. Poissa kokoonpanosta tänään ovat mm. Tommi Rautiainen, Kimmo Vesterinen sekä Matti Anttonen.

Ja lopuksi vielä pieni kevennys eli Futisforumin ”asiantuntija-arvio” Jäppärän joukkueen kevätkaudesta: ”Jäppärä – Hieman on joukkueelle tullut lisää ikää ja painoa sitten 5 divisioonan visiitin jälkeen. Kun saavat hurmion päälle, niin ovat paha joukkue ja toisin päin. Heiltä löytyy sarjan innokkain kotiyleisö. Arvio loppusijoituksesta 6-7.”

 

PELAAJASIIRTO 17.6.

Janne Karjalainen Jäppärän riveihin. Jäppärän maalivahtiosasto saa vahvistusta ennen huomista Uusimaa cupin ottelua. Luottomaalivahtien Sebastian Vilenin ja Teemu Lahtisen ollessa estyneitä joutui manageri Vesterinen luomaan katseensa siirtomarkkinoille, josta haaviin tarttuikin iso kala Janne Karjalaisen muodossa. Reippaan kasvatti Janne on aiemmin urallaan edustanut myös City Starsia, SalReipasta sekä KontU:a.

OTTELUENNAKKO 31.5.

Kauden kolmannessa vieraspelissä Jäppärä lähtee haastaamaan sarjan kärjessä keikkuvan Rajamäen Kehityksen. RaKe on aloittanut kauden vahvasti, saldonaan neljä voittoa ja yksi tappio. Tappio on viimeisimmästä pelistä Futura / A:ta vastaan. Jäppärän tavoitteena onkin jatkaa RaKen tappioputkea ja samalla kasvattaa omaa voittoputkeaan. Jäppärällä on jälleen kerran paljon poissaoloja, mutta jalkeille saadaan silti laadukas ryhmä laajan pelaajaringin ansiosta. Ottelu alkaa Rajamäen tekonurmella klo 20.00.

OTTELUENNAKKO 26.5.

Jäppärä kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan täysin uuden tuttavuuden, NouLa Jakin. NouLa Jakki tulee Järvenpäästä ja on osa isompaa Nousevan Laakan jalkapalloperhettä, johon kuuluu yhteensä neljä jalkapallojoukkuetta, joista ykkösjoukkue pelaa 3.divisioonassa, Huilii vitosessa ja Aiva sekä Jakki kutosessa. Jäppärä ei ole koskaan aiemmin kohdannut yhtään näistä NouLan joukkueista.

Jäppärä ei vieläkään saa täyttä 18 miehen kokoonpanoa jalkeille, mutta joukkue tulee tänään olemaan erittäin iskukykyinen hyvin sujuneiden tiistaisten valmistelutreenien jäljiltä. Sairastuvalta kokoonpanoon palaavat Dilli Kaartinen ja Jussi ”Pepe” Lehti. Ensiesiintymisensä kotiyleisölle tekee kohuttu paluumuuttaja Matti Anttonen. HaNa-pelissä vakuuttavasti keskikentän pohjalla pelannut Oki Ollila on tänään valitettavasti estynyt tulemaan, mutta hänen paikkansa tulee ottamaan HaNa-pelistä poissa ollut Antti Haritonov. Kylillä on myös kiertänyt huhuja Jyrki Törmäsen paluusta pelaavaan kokoonpanoon. Tervetuloa katsomaan kuinka Jäppärän poikien käy!!!

TIEDOTE 24.5.2011

Jäppärän tämän päiväinen Uusimaa cupin peli on peruttu. Vastustaja luovutti vedoten luokkaantumissumaan. Jäppärä pääsee siis suoraan seuraavalle kierrokselle 4.divisioonaa pelaavaa Porvoon Akillesta vastaan. Ottelu on Jäppärän kotipeli ja poikkeaa sarjapeleistä sillä tavalla, että ottelussa on kolme tuomaria, ottelun kesto on 2×45 min. ja ottelussa saa tehdä seitsemän vaihtoa. Ottelun aika ilmoitetaan, kunhan päivämäärä saadaan Akilleksen kanssa sovittua.

TIEDOTE 20.5.2011

Pelaajarintamalla tapahtuu jälleen. Loukkaantumisista kärsinyt Jäppärä vahvisti miehistöään kovan luokan paluumuuttajalla Matti Anttosella. Matin lainasopimus kestää kauden loppuun asti. Matti on Jäppärästä lähtönsä jälkeen edustanut mm. City Starsia, KOOVEETA ja Fc Tigersia. Tämän lisäksi Matti on luonut menestyksekästä uraa futsalin parissa ja onkin voittanut lajin Suomen mestaruuden kahdesti peräkkäin. Matti oli jo eilen Jäppärän kokoonpanossa paikallispelissä HaNaa vastaan. Jäppärä toivottaa Matin tervetulleeksi takaisin kotikylän joukkueeseen!

OTTELUENNAKKO 18.5.2011

Jäppärä lähtee siipirikkoisena kauden ensimmäiseen paikallispeliin HaNaa vastaan. Poissaolijoiden lista on lähes yhtä suuri kuin paikalle ehtivien. Loukkaantumislistalla ovat tällä hetkellä Dmitri Kaartinen (reisi, avoin), Mika Tuohimäki (polvi, 6-8kk), Jussi Lehti (reisi, avoin), Olli Kaarela (nilkka, avoin). Lisäksi poissa ovat varusmiespalvelustaan suorittava Santeri Tuovinen sekä lemmenlomalla vielä tämän viikon oleva Jukka Rautiainen. Opiskelujen takia poissa ovat Kalle Rautiainen, Antti Haritonov ja Joona Heikkinen. Leijonien MM-kullan takia poissa lienevät myös juhlimista jatkavat Lauri ”joka maalista absintti” Heinonen ja Janne Heikkinen.

Kaikesta huolimatta Jäppärä lähtee rohkeasti haastamaan fyysisestä jalkapallostaan tunnetun HaNan. Molemmilla joukkeilla on ollut suuria ongelmia maalinteossa, sillä Jäppärä on onnistunut maalinteossa kertalleen tämän kauden aikana ja HaNa ei ole vielä avausmaaliaan tehnyt. Pisteitä kumpikaan joukkue ei ole vielä kerännyt, joten tämän pelin jälkeen ainakin tähän asiaan tulee muutos. Paikallispelin olleessa kyseessä Jäppärän pelaajat odottavatkin paikalle runsaslukuista fanijoukkoa Järvelästä!

TIEDOTE 11.5.2011

Jäppärän kauden ensimmäinen kotitottelu on huomenna 12.5 klo 18.30 Järvelän stadionilla. Vastaan asettuu Askolan Urheilijat, joita vastaan Jäppärä on viimeksi pelannut kaudella 2008. Silloin Jäppärä voitti kotikentällään tyylikkäästi 4-0 ja vieraissa tasattiin pisteet lukemin 1-1, Jäppärän pelaajavalmentaja Jarmo Vesterisen tehtyä maalin ja lennettyä hetki osuman jälkeen suoralla punaisella ensimmäisellä jaksolla suihkun puolelle. Vauhtia ja värikkäitä tilanteita on siis varmasti jälleen luvassa. Ottelun aikana on myös käynnissä maalintekijäveikkaus, jossa Jäppärän kauden avausmaalintekijän oikein arvannut saa omakseen tyylikkään Jäppärä-pipon!

 

TIEDOTE 4.5.2011

Kauden ensimmäiseen viralliseen peliin on aikaa enää muutama päivä ja pelaajarintamalla tapahtuu edelleen liikehdintää. 9-paitaa viimeiset pari kautta kantanut Tommi ”Länä” Rautiainen on erittäin lähellä jatkosopimusta Jäppärän kanssa. Viime kaudella Tommi väläytteli osaamistaan tekemällä kahdessa perättäisessä ottelussa maalin.

Jäppärän luotettava keskialueen puurtaja Olli Kaarela on toistaiseksi sivussa nilkkavamman vuoksi. On mahdollista, että Olli joutuu jopa lopettamaan jalkapallouransa. Jäppärän, ja Ollin itsensä kannalta olisi kuitenkin toivottavaa, että Olli saa vielä jalkansa kuntoon ja palaa kentille entistä ehompana!

TIEDOTE

Alkukauden Jäppärässä try-outilla ollut Väinö Kaalikoski on vakuuttanut valmennusjohdon otteillaan ja solminut yhden vuoden sopimuksen edustusjoukkueen kanssa. Väinö kommentoi sopimustaan seuraavasti: ”Olo on tällä hetkellä helpottunut ja onnellinen. Olen haaveillut pelipaikasta edustusjoukkueessa siitä asti, kun pelasin ensimmäisiä juniorivuosiani Jäppärässä. Eritoten haluan kiittää Jussi Länsitaloa, sillä hänen maagisten kenkiensä avulla itseluottamukseni nousi kutosdivarissa vaadittavalle tasolle”. Väinön voi nähdä tositoimissa 8.5. Hyvinkäällä Kankurin tekonurmella klo 13.30 alkaen.

TIEDOTE

Jäppärän luotettavan keskikentän väkkärän Mika ”Suhku” Tuohimäen kausi on ohitse. Maalinteosta haaveileva Mika rikkoi polvensa eturistisiteen ja joutuu näin ollen operoitavaksi, ennen kuin kausi varsinaisesti on alkanutkaan. Arvioitu paluu tositoimiin tapahtunee 6-8 kuukauden kuluttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>