Jäppärä ja Fc Kuusysi yhteistyöhön

FC Kuusysi ja Järvelän Jäppärä ovat solmineet yhteistyösopimuksen jolla seurat haluavat turvata Järvelässä jo kymmenen vuotta toimineen futiskoulun kehittämisen sekä pelaajapolun turvaamisen lapsille.

FC Kuusysin puheenjohtaja Tomi Honkanen on erittäin tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen: ”Kuusysi haluaa auttaa naapureissa toimivia paikallisseuroja toiminnan kehittämisessä. Näin saamme nuoret pysymään lajin parissa ja voimme tarjota laadukkaan ja monipuolisen pelaajapolun harrastejoukkueista aina Sami Hyypiä Akatemiaa myöten”.

Järvelän Jäppärän puheenjohtaja Jarmo Vesterinen iloitsee myös tuoreesta sopimuksesta: ”Valmentajien kouluttaminen, pelaajiemme pelimahdollisuuksien jatkuminen myös futiskoulun jälkeen ja Kyykän futiskoulujen hyödyntäminen talviaikana ovat kaikki erittäin positiivisia asioita ja vievät futista meillä eteenpäin.”

Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>